O meni_Ines Majcen

Po duhu svobodomiselna vodnarka, s primesmi zemlje, ognja in škorpijonskih globin. Upam, da si lahko rečem utelešeno, celostno ter razvojno naravnana. Ali pa je to moja neskončna smer, ki ji iz dneva v dan sledim. Ob tem se znova in znova spotaknem ob svojo človeško nepopolnost, omejitve, ki se včasih zdijo nepremostljive in drugič možne presežka, ob ranljivost. Za košček modrejša in bolj spoznavna se odpravim naprej v mozaik življenja in v tem sem neustavljiva.

Tu sem, da vam v varnem in zaupnem okolju pomagam odkriti svojo originalnost ter v svojem ritmu napredovati skozi življenje. Če iskreno odkrivamo in vzljubimo sebe, lahko razumemo ves svet in posledično lažje ter z več ljubezni bivamo v njem.

Posebej me zanima vse kar je pristno, nenavadno, igrivo, očem skrito, ognjeno, divje in gibljivo, premikajoče, živo ali skoraj mrtvo in čaka na življenje, potlačeno in čaka na osvoboditev, da pade na plodna tla.

Svoj pristop v širokem in globokem razponu prilagajam posamezniku ter njegovi naravi.

Pri tem ostajam zvesta stroki in okviru etičnih načel. S svojim svežim dodatkom. Za vsem tem se skriva neodvisni mislec, ki je vedno korak naprej in rad provocira, prebuja družbo ter njene obstoječe norme.

Če se najdete v tem prostoru, prisrčno in odprto vabljeni.

Interesi

– ples in pisanje
– gibanje vseh vrst
– Osrednja knjižnica Celje
– izzivi, ki si jih sproti in pionirsko izmislim ter mi jih nikoli ne zmanjka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.